Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kärpille tappio vahvasta alusta huolimatta

 

Kärpille tappio vahvasta alusta huolimatta


Kärpät koki 3-5 tappion EC Red Bull Salzburgille Kajaani Arenalla perjantai-iltana. Kärpät aloitti ottelun vauhdikkaasti ja johti kymmenen minuutin jälkeen 2-0. Hallitseva European Trophyn mestari Red Bull Salzburg eteni kuitenkin lopulta kahden maalin voittoon.

Kärppien vahvan alun jälkeen vierasjoukkue otti pelin haltuun.

- Aloitettiin vahvasti ja mentiin 2-0-johtoon. Sen jälkeen Salzburg kyllä lisäsi luistelua ja tempoa. Ruvettiin ottamaan jäähyjä ja muutama pelaaja siinä vielä tippui pois kolhujen vuoksi. Vähän se meni erikoiseksi ja tekivätköhän he kolme maalia ylivoimalla, Kärppien valmentaja Toni Sihvonen kertoi ottelun jälkeen.

Ottelusta löytyi positiivisia asioita, mutta tappio tietysti kaivelee aina. Lisähuolia toivat Jari Viuhkolan ja Julius Junttilan loukkaantumiset.

- Kun se peli menee rikkonaiseksi, niin pelaaminen tulee raskaammaksi. Kun vielä kaksi hyökkääjää putoaa pois, niin sen tietää, että tässä vaiheessa kautta tulee aika raskas peli. Ei pelaajia voi moittia yrittämisen puutteesta.

- Tultiin vielä 2-3- tilanteessa tasoihin, mutta sitten otettiin taas jäähy ja vastustaja rankaisi. Sikäli harmittaa, että oltaisiin voitu voittaa tämä ottelu, Sihvonen mietti.

UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää
Tutut runkopelaajat jatkavat Kärpissä

Tutut runkopelaajat jatkavat Kärpissä

Kärppien Naisten Liigajoukkue on tehnyt kahdeksan jatkosopimusta.

Lue lisää
Kärpille kaksi kovaa vahvistusta

Kärpille kaksi kovaa vahvistusta

Kärpät on solminut pelaajasopimukset hyökkääjien Cody Kunykin ja Aleksi Mustosen kanssa. Kunykin kanssa tehty sopimus on yksivuotinen. Mustosen sopimus ulottuu puolestaan aina kevääseen 2022 saakka.

Lue lisää
Juho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Juho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Juho Lammikon kanssa. 23-vuotias Lammikko pelasi kevään 2019 MM-kultajoukkueessa.

Lue lisää
Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa. 36-vuotias hyökkääjä teki pitkän NHL-uran jälkeen paluunsa Kärppiin 2018-19 runkosarjan loppupuolella.

Lue lisää
Kärpille uusi puolustaja

Kärpille uusi puolustaja

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Jakub Krejcikin kanssa. 27-vuotias tsekkipuolustaja edusti viime kaudella Rauman Lukkoa.

Lue lisää