Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Hietanen ja AC Oulu jatkosopimukseen

 

Janne Hietanen ja AC Oulu jatkosopimukseen


AC Oulu ja Janne Hietanen ovat solmineet 2-vuotisen jatkosopimuksen. Uuden sopimuksen myötä Hietasen rooli ulottuu pelikenttien lisäksi seuran toimistolle myynti- ja markkinointitehtäviin.

Fanien keskuudessa "Kuningasleijonaksi" tituleerattu Hietanen on pelannut uransa aikana ulkomaan kentillä mm. Norjassa, Belgiassa, Turkissa, Espanjassa ja Ranskassa. AC Oulussa vyölle on kertynyt 97 ottelua neljän sopimusvuoden aikana. 33-vuotias Hietanen on paljasjalkainen oululainen ja hän kuuluu myös AC Oulun kapteenistoon.

- Hietsu on pelipaikallaan parhaita Suomessa. Hän on älykäs pelaaja, jolta löytyy pallovarmuutta ja taitoa pelata AC Oulun tyylistä jalkapalloa. Lisäksi hän tuo vaarallisuutta erikoistilannepelaamiseen vahvan vasemman jalan sekä loistavan pääpelin ansiosta. Nuoressa joukkueessa hänellä on suuri rooli myös esimerkillisenä urheilijana ja persoonana, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela hehkuttaa.

Hietanen aloittaa pelaamisen ohella työt myös seuran toimistolla myynti- markkinointitehtävissä.

- Nostan hattua Jannelle siitä, että hän on valmis pelaamisen ohella ottamaan vastuuta myös muulla tavalla. Jannelle tulee oma rooli myyntiin ja markkinointiin liittyvissä tehtävissä. Seura puolestaan haluaa omalta osaltansa antaa Jannelle mahdollisuuden kehittää itseään ja luoda hiljalleen pelaajauran jälkeistä elämää jalkapallon parissa, AC Oulun toimitusjohtaja Petteri Haapala kertoo tyytyväisenä.

AC Oululla on kasassa 15 pelaajasopimusta. Harjoitukset alkavat huomenna torstaina ja harjoitusvahvuus on aluksi 23 pelaajaa, joista peräti 21 on oululaista.

AC Oulun tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Edustusjalkapallo AC Oulu ry - logo

AC Oulu - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Janne Hietanen

2.6.1978 Oulu
Tiedot


Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää