Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserin tilanteeseen helpotusta

 

Kiekko-Laserin tilanteeseen helpotusta


Kiekko-Laser tiedotti torstaina seuran tulevaisuuden ja historian toisen kauden Mestiksessä olevan vaarassa taloudellisten vaikeuksien takia. Sunnuntai-aamuna tilanteeseen tuli kuitenkin lisää valoa, kun Kiekko-Laserin toimitusjohtaja Sami Toivonen ja Oulun Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno, sekä hallituksen puheenjohtaja Tommi Virkkunen istuivat saman pöydän ääreen. Tapaamisessa sovittiin, että Oulun Kärpät auttaa pikkuveljeä sen taloudellisessa ahdingossa kuittaamalla Kiekko-Laserin noin 10.000,- velat. Lisäksi ikään kuin esimerkkinä muillekin yrityksille Oulun Kärpät osti 500 lippua Kiekko-Laserin kauden kotiavaukseen joka pelataan perjantaina 16.syyskuuta. Liput lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen ja niiden kohde tiedotetaan alkuviikosta.

-Juha Junno soitti minulle lauantaina ja keskustelimme aiheesta pääpiirteittäin ja sovimme, että käymme asiat läpi vielä kasvotusten sunnuntaina. Keskustelimme yhteistyöstämme kokonaisuutena ja olimme samaa mieltä siitä, että teemme hyvää urheilullista yhteistyötä ja nyt kun Kärpillä on leveämpi kattaus pelaajia niin kotkapaidan pukee ensi kaudella noin 5-8 Kärppien sopimuspelaajaa. Tämä taloudellinen helpotus vaikuttaa tietysti konkreettisesti ja minusta on hienoa, että meidän tekemiseen uskotaan tällä tavalla ja meidät nähdään tärkeänä tälle alueelle. Toivonkin, että muutkin yritykset näkevät kuinka tärkeänä osana olemme nuorten pohjoissuomalaisten kiekkoilijoiden matkalla kohti ammattilaisuutta- - Kiekko-Laserin toimitusjohtaja Sami Toivonen kommentoi.

Kiekko-Laser tulee tiedottamaan seuran tulevaisuudesta maanantaina 12.syyskuuta.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää