Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserin tulevaisuus vaakalaudalla

 

Kiekko-Laserin tulevaisuus vaakalaudalla


Kiekko-Laser tiedotti aiemmin tänä vuonna seuran yhtiöittämisestä ja tunnetuista osakkeenomistajistaan. Edelleen käynnissä oleva osakeanti ei kuitenkaan ole edennyt odotetulla tavalla, sillä kiinnostuksesta ja lukuisista neuvotteluista huolimatta kesän jälkeen uusia osakkaita on tullut vain muutamia. Seuran historian toinen kausi Mestiksessä on nyt vaarassa, koska seuralla on noin 200.000€ hallitsematonta ostovelkaa. Seuran on luovuttava sarjapaikastaan Mestiksessä jos seuran taloudellista tilannetta ei saada parannettua merkittävästi ennen ensi viikon keskiviikkona 14.syyskuuta alkavaa kautta. Kiekko-Laser ry:n toiminnanjohtaja Sami Toivosen mukaan ”Kiekko-Laser ry:n välitön rahantarve toiminnan jatkamiseksi on 100.000€. Toimimme noin 500.000€ budjetilla, kuitenkin toimintaympäristöstämme johtuen meidän tulopuoli koostuu käytännössä vain lippu-, kausikortti- ja yhteistyötuloista.”

”Kassanhallinta on haasteellisin tilanne näinä ensimmäisinä vuosina Mestis nousun jälkeen. Kiekko-Laserin tapauksessa tulovirrat loppuivat jo helmikuun lopulla pelien päätyttyä ja kun budjetti on kolminkertaistunut Suomi-sarja ajoilta, niin kassaan puskurin rakentaminen ei ole vielä ollut mahdollista ja tähän vaikuttaa, myös viimeisen tilikauden negatiivinen tulos. Kassaan ei ole ollut tuloja pelitapahtumista yli puoleen vuoteen ja iso osa yhteistyösopimuksistakin on jaoteltu 2-3 maksuerään kauden ajaksi ja näin ollen kassaan saadaan tapahtumien puolelta parannusta kunhan kausi saadaan käyntiin. Seuralla on kuitenkin ollut tuon reilun puolen vuoden aikana juoksevia kuluja koko ajan jotka haastavat kassaa tänä aikana kun tulopuoli on vähäinen. Seuran tavoite on saada talous vakaaksi ja myös kassaan niin sanottua puskuria jotta tulevilla kausilla näiltä haasteista vältyttäisiin.” Sami Toivonen kertoo.

Kiekko-Laserin urheilullinen puoli on hyvässä tilanteessa alkusyksyn harjoituspelien tuloksilla ja joukkueen tekemisen meiningillä mitattuna. Joukkue on voittanut muun muassa Mestiksen viime kauden mestarin Vaasan Sportin kahdesti. ”Teemme urheilupuolella hyvää yhteistyötä Oulun Kärppien, Suomi-sarjaa pelaavan Kemin Lämäreiden ja Kiekko-Laser junioreiden kanssa. Olemmekin siis tärkeässä osassa nuorten pelaajien kasvattamisessa kohti ammattilaisuutta ja olisi suuri vääryys oululaisen jääkiekkoilun tulevaisuudelle ja urheilulle yleensä jos joudumme laittamaan hanskat naulaan.” Sami Toivonen kommentoi seuran urheilullista asemaa.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää