Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Yhteistyö syvenee ja laajenee Meri-Lappiin

 
Yhteistyö syvenee ja laajenee Meri-Lappiin

Oulun Kärppien ja Kiekko-Laserin yhteistyö jatkuu ja syvenee, kun Laserin A-juniorit tulevat mukaan kumppanuuteen. Kärppien ja Kiekko-Laserin kumppanuus saa lisäulottuvuuden, kun ketjuun liittyy Kemin Lämäreiden edustusjoukkue ja A-nuoret. Lämärien edustusjoukkue nousi menneellä kaudella Suomi-sarjaan.

”Vuosi sitten alkaneesta yhteistyöstä Kiekko-Laserin kanssa saimme erittäin hyviä kokemuksia. Nyt yhteistyö syvenee Laserin A-juniorien mukaan tulon myötä. Lämärien myötä tavoitteenamme ollut pohjoissuomalaisuus iskee jälleen askeleen eteenpäin. Toivottavasti urheilullinen yhteistyömme antaa uskoa Meri-Lapin kiekkoilulle”, urheilutoimenjohtaja Harri Aho Oulun Kärpistä iloitsee.

Aho ja Kiekko-Laserin urheilutoimenjohtaja Miikka Järvenpää ovat tyytyväisiä, että yhä useammalla kiekkoilijalla on väylä nousta sarjaportaita ylöspäin. ”Viime kausi sujui hyvin. Vaikka vaikeitakin hetkiä loukkaantumisten – puolin ja toisin - takia oli, niistä selvittiin. Kaikkinensa yhteistyön toimivuuteen ei voi olla kuin tyytyväinen”, Järvenpää ja Aho toteavat.

Kiekko-Laserin yhteistyö Suomi-sarjaa pelaavan Kemin Lämärien kanssa helpottaa muun muassa kuntoutuvien pelaajien paluuta Mestikseen. ”Lisäksi meille on tärkeää, että ne pelaajat, jotka eivät mahdu kokoonpanoon, pystyvät hankkimaan pelikokemusta Suomi-sarjan kautta puhumattakaan siitä, miten tärkeää junioreillemme on saada kokemusta miesten peleistä ”, Järvenpää perustelee.

Ville-Matti Koposen nousu Laserin riveistä Kärppien sopimuspelaajaksi on yksi onnistunut esimerkki yhteisen toiminnan voimasta. ”Tiedä, vaikka Lämäreistä löytyisi helmiä meille? Heille voimme ainakin tarjota näytön paikan Mestiksessä”, Järvenpää ennakoi.

Lapin toiseksi suurimmassa kiekkoseurassa yhteistyökuvio otettiin niin ikään iloiten vastaan. Manageri Petri Nikupeteri ja urheilutoimenjohtaja Tommi Bergman korostavat, että yhteistyön merkitys ei ole iso vain seuralle vaan koko Meri-Lapin kiekkoilulle.

”Juniorimme näkevät nyt, että meillä on todellinen polku ylöspäin”, Bergman sanoo. ”Edustusjoukkueen nosteessa on erinomaista luoda kumppanuus, joka antaa Suomi-sarjan pelaajille ja lahjakkaimmille junioreille mahdollisuuden nousta Mestikseen, ehkä jopa liigaan asti”, Nikupeteri sanoo.

Seurat allekirjoittivat yhteistyösopimukset tiistaina iltapäivällä.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutTomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää