Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

AC Oulu ja FC OPA yhteistyöhön

 
AC Oulu ja FC OPA yhteistyöhön

AC Oulu ja alkavalla kaudella jalkapallon Kolmosessa pelaava FC OPA ovat tehneet sopimuksen farmiyhteistyöstä.

Yhteistyön päätavoitteena on luoda nuorille Oulun seudun pelaajille kehittymispaikka ja väylä kohti kaupungin ykkösjoukkuetta.

- Esimerkiksi sellaisille OLS:n ja Tervarien junioreille, jotka eivät pysty nousemaan suoraan edustusjoukkueeseen, tarjoaa tämä yhteistyö hyvän mahdollisuuden hakea OPA:n kautta tuntumaa miesten peleistä. OPA on oululaisille tuttu organisaatio ja yhteistyö tulee olemaan tärkeä osa on nuorten oululaispelaajien kehitysprojektia, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kertoo.

Myös FC OPA:n Lauri Kauppinen korostaa yhteistyön laajuutta.

- Tämä ei ole pelkästään OPA:n tai AC Oulun juttu. Ensi kaudella Kakkosessa ei ole ainuttakaan oululaisjoukkuetta, mutta meidän tavoitteemme on nousta sinne kahden vuoden sisällä. Silloin tarjolla olisi hyvä kehittymispaikka nuorille oululaisille, ennen kaikkea OLS:n ja Tervarien junioreille.

- Meidän pelaajia ei välttämättä alkavalla kaudella mahdu AC Oulun kokoonpanoon, mutta heidän pelaajillaan on mahdollisuus hakea välillä pelituntumaa meidän mukana, Kauppinen sanoo.

- Sopimuksemme on aluksi yksivuotinen, mutta nyt tarkoitus on lähteä tekemään asioita pitkäjänteisesti. Oululaisnuoria ajatellen toimivan kokonaisuuden putki alkaa tästä muotoutua, painottaa Nurmela.

AC Oulun tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Edustusjalkapallo AC Oulu ry - logo

AC Oulu - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää