Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laser ei pärjännyt Raksilassa

 
Kiekko-Laser ei pärjännyt Raksilassa

Kiekko-Laser jäi pisteittä keskiviikkona kauden viimeisessä kotiottelussaan rovaniemeläistä RoKia vastaan. RoKi tuli otteluun valmiimpana ja karkasi ensimmäisessä erässä kahden maalin karkumatkalle. Niinpä RoKi sai vauhtipelinsä käyntiin eikä Kotkapaidoista ollut enää voiton ottajiksi.

"Peli vastasi odotuksia, olimme varautuneet Kiekko-Laserin peliin", rovaniemeläisten päävalmentaja Vesa Surenkin kertoi. RoKi pelasi tasaisen vauhdikkaasti eikä ote lipsunut tällä kertaa oikeastaan missään vaiheessa. "Pojat pelasivat huolellisesti, ja saatiin hyvä tulos", Surenkin päätti.

Kiekko-Laserilla jäi lauantaista revanssia ajatellen paljon parannettavaa. "Oikeastaan vain ensimmäinen viisiminuuttinen oli meiltä hyvä", Kiekko-Laserin päävalmentaja Teemu Käyhkö sanoi. "RoKi oli vahva, mutta kyllä meidän pelaajien henkilökohtaisten virheiden myötä syntyi tilanteita ja pari maaliakin", Käyhkö pohti.

Karsintasarja jatkuu lauantaina, kun Kiekko-Laser matkustaa Rovaniemelle RoKin vieraaksi.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää
Tutut runkopelaajat jatkavat Kärpissä

Tutut runkopelaajat jatkavat Kärpissä

Kärppien Naisten Liigajoukkue on tehnyt kahdeksan jatkosopimusta.

Lue lisää
Kärpille kaksi kovaa vahvistusta

Kärpille kaksi kovaa vahvistusta

Kärpät on solminut pelaajasopimukset hyökkääjien Cody Kunykin ja Aleksi Mustosen kanssa. Kunykin kanssa tehty sopimus on yksivuotinen. Mustosen sopimus ulottuu puolestaan aina kevääseen 2022 saakka.

Lue lisää
Juho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Juho Lammikko vuoden mittaiseen sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Juho Lammikon kanssa. 23-vuotias Lammikko pelasi kevään 2019 MM-kultajoukkueessa.

Lue lisää
Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Jussi Jokinen jatkaa Kärpissä

Kärpät on solminut kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Jussi Jokisen kanssa. 36-vuotias hyökkääjä teki pitkän NHL-uran jälkeen paluunsa Kärppiin 2018-19 runkosarjan loppupuolella.

Lue lisää
Kärpille uusi puolustaja

Kärpille uusi puolustaja

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Jakub Krejcikin kanssa. 27-vuotias tsekkipuolustaja edusti viime kaudella Rauman Lukkoa.

Lue lisää