Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

AC Oulu vahvistuu jälleen liigapelaajalla - Loorents Hertsi Laivastonsinisiin

 

AC Oulu ja Loorents Hertsi, 26, ovat allekirjoittaneet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Hertsi on laitapelaaja, joka pystyy esiintymään sekä hyökkäävissä, että puolustavissa rooleissa.

Suhteellisen nuoresta iästä huolimatta Hertsi on pelannut Veikkausliigaa jo kunnioitettavat 164 ottelua ja iskenyt pelaamissaan otteluissa 14 maalia. Pelit pääsarjatasolla ovat kertyneet Lahden Reippaan kasvatille FC Lahden ja VPS:n miehistöjen mukana.

Läpimurto Veikkausliigaan tapahtui kaudella 2013. Ratkaiseva henkilö läpimurrossa oli Juha Malinen, joka astui kesken kauden FC Lahden peräsimeen. Seuraavalla kaudella Toni Korkeakunnaksen johtama FC Lahti kipusi SM-pronssille kauden päätteeksi. Tuolloin Hertsi nousi suomalaisen jalkapallon parrasvaloihin. Kaudet 2016 ja 2017 menivät Pohjanmaan rannikolla, kun Hertsi pelasi Vaasan Palloseuran riveissä. Kaudeksi 2018 hän palasi takaisin FC Lahteen. Viime kaudella Hertsi pelasi FC Lahdessa 28 ottelua.

Vaikka Hertsi lähtee nyt pitkän liigataipaleen sarjaporrasta alaspäin AC Ouluun, ei Ykkönen oli vieras sarja lahtelaiselle. Hertsi on nähty Ykkösessä viimeksi kaudella 2012 jolloin hän pelasi FC Hämeenlinnan riveissä. Lisäksi FC Lahden Ykkösen visiitillä 2011 kertyi myös muutama ottelu toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen iloitsee Hertsin saamisesta Laivastonsinisten kokoonpanoon.

- Suhteellisen nuoresta iästä huolimatta alkaa olemaan todella kokenut pelaaja, Veikkausliigassakin vyöllä yli 150 ottelua. Pelannut aikoinaan myös Ykköstä. Hertsin myötä saadaan joukkueeseen kokemusta. Pelaajana hän on suhteellisen pienikokoinen ja vikkelä laitapelaaja, kova tekemään töitä joukkueen eteen. Tulee aiheuttamaan liikkeellään hämminkiä vastustajissa. Kerää varmasti Ykkösessä myös enemmän tehoja, kuin Veikkausliigassa. Hyvä joukkuepelaaja, joka pystyy auttamaan meitä varmasti niin hyökkäys- kuin puolustussuuntaankin.

Tuulennopeaksi laituriksi tituleerattu Hertsi kertoo olevansa myös iloinen sopimuksesta AC Oulun kanssa.

- Tosi hyvillä fiiliksillä AC Ouluun. Viime kausi oli hieman haastava itselleni. Koin, että oli hyvä hetki siirtyä muualle. En osaa sanoa olenko ihan tuulennopea laituri, mutta ehkä jotain sinne päin. Yritän vaan aina antaa kaikkeni mitä pystyn joukkueen menestymisen eteen.

Hertsiltä löytyy opiskelupaikka Oulusta, joten jatkossa jalkapallon lisäksi aikaa kuluu myös koulun penkillä.

- AC Oulu tarjosi hyvän mahdollisuuden yhdistää jalkapallon pelaamisen ja opiskelun. Tämä sopii mulle varsin hyvin, opiskeluja olisi tarkoitus lähteä viemään nyt eteenpäin tässä pelaamisen ohella.

AC Oulun on vahvistunut joulukuussa peräti kolmella Veikkausliiga-statuksen omaavalla pelaajalla. Näillä hankinnoilla seura osoittaa olevansa tosissaan sarjanousun kanssa.

- Aika hyvän oloinen nippu tulossa. Tosissaan mahdollisuus nousta Veikkausliigaan, johon mun mielestä Oulu kuuluu. Oon käynyt tossa jo vähän haistelemassa tunnelmaa ja musta tuntuu, että tulee hyvä ens kausi, päättää Hertsi.

AC Oulun julkinen sopimustilanne 24.12.2018
Aleksi Gullsten
Samuli Leppälä
Lassi Nurmos
Konstantin Belov
Aapo Heikkilä
David Ramadingaye
Juhani Pennanen
Alberto Alvarado Morin
Jere Aallikko
Driton Shala
Alexander Jibrin
Tommi Lindholm
Fugo Segawa
Joni Korhonen
Loorents Hertsi

Lähde: ACuolu.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Edustusjalkapallo AC Oulu ry - logo

AC Oulu - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LoorentsHertsi

Loorents Hertsi

13.11.1992
Tiedot


Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Juuso Kemppaiselle jatkosopimus

Laitahyökkääjänä ja -puolustajana parhaiten viihtyvä Kemppainen aloittaa AC Oulussa jo neljännen kautensa.

Lue lisää
Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

Samuel Kurttilalle jatkosopimus AC Ouluun

AC Oulu on tehnyt kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen oululaisjuniori Samuel Kurttilan kanssa. Sopimus sisältää myös option kaudesta 2020.

Lue lisää
Joni Korhonen vahvistamaan AC Oulua

Joni Korhonen vahvistamaan AC Oulua

AC Oulu saa hyökkäyspäähänsä merkittävästi juonikkuutta ja kokemusta, sillä seura on tehnyt vuoden pelaajasopimuksen Joni Korhosen kanssa.

Lue lisää
Alexander Jibrin nousee AC Oulun sopimuspelaajaksi

Alexander Jibrin nousee AC Oulun sopimuspelaajaksi

AC Oulu ja 20-vuotias Alexander Jibrin ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Viime kaudella pääasiassa farmijoukkue OLS:n riveissä esiintynyt Jibrin nousi AC Oulun kokoonpanoon viidessä ottelussa.

Lue lisää
Driton Shala jatkaa AC Oulussa kaudella 2019

Driton Shala jatkaa AC Oulussa kaudella 2019

AC Oulu ja hyökkäyspäässä parhaiten viihtyvä Driton Shala ovat solmineet kauden 2019 kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää