Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Maalikuningas Morin jatkaa AC Oulussa

Maalikuningas Morin jatkaa AC Oulussa

 

Ykkösen maalikuninkuuden 17 osumalla voittanut meksikolainen kärkipelaaja Alberto Alvarado Morin on tehnyt AC Oulun kanssa ensi kauden kattavan jatkosopimuksen.

Oluthuone Leskisen kummipelaaja liittyi alunperin AC Oulun joukkueeseen heinäkuussa 2017. Kärkipelaaja antoi heti vahvoja näyttöjä maalintekotaidoistaan, sillä loppukauden 15 Ykkösen ottelussa syntyi 8 osumaa. Kuluneella kaudella 2018 maaliverkot pöllysivät sitten entistä kovempaan tahtiin ja mies pelasi itsensä laivastonsinisten kannattajien sydämiin voittaen koko Ykkösen maalintekopörssin 17 osumalla.

Morinin huippukauden johdosta AC Oulun kannattajat valitsivat 30-vuotiaan hyökkääjän vuoden pelaajaksi. Lisää tunnustusta tuli Palloliiton Captain's Ball -gaalassa, jossa Morin palkittiin sekä Ykkösen vuoden hyökkääjänä että koko sarjan parhaana pelaajana. Palkintojen arvoa korostaa se, että ne perustuivat Pelaajayhdistyksen äänestykseen eli valinnat suorittivat Ykkösen pelaajat itse.

- Sarjan paras pelaaja ja maalikuningas jatkaa meillä, joten luonnollisesti erittäin tyytyväisiä ollaan seurassa ja uskomme että aika moni muukin kaupungissa. Morin ja vahva target-hyökkääjä, joka osui viime kaudella 17 kertaa maalipuiden väliin, vaikka oli varsinkin loppukaudesta todella tarkkaan merkitty mies. Paitsi hyökkäyspelissä, hän pystyy auttamaan joukkuetta todella paljon esimerkiksi puolustuspään erikoistilanteissa. Hän on iso palanen joukkuetta ja hienoista otteista huolimatta pystyy yhä kehittymään ja parantamaan, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Markus Heikkinen myhäilee tyytyväisenä.

Maalitykki palaa Ouluun tammikuun alussa. Hän odottaa innolla tulevaa kautta.

- Terveiset Meksikosta kaikille kannattajille ja yhteistyökumppaneille. Olen todella iloinen jatkosopimuksesta. Arvostan seuraa ja joukkuetta ja haluan olla mukana nousemassa Veikkausliigaan, mutta siihen tarvitaan meitä kaikkia. Toivottavasti juuri sinä olet mukana tukemassa, Morin kertoo.

Morinin jatkosopimuksen myötä AC Oulun hyökkäyspään tilanne näyttää erittäin hyvältä ensi kautta silmällä pitäen. Jo aikaisemmin jatkosta ovat sopineet vikkelät laitahyökkääjät Aleksi Gullsten sekä Aapo Heikkilä. Päävalmentaja Mika Lähderinne voi siis odottaa tältä kolmikolta vahvaa panosta ja paljon maaleja ensi kesänä.

Lähde: ACOulu.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Edustusjalkapallo AC Oulu ry - logo

AC Oulu - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutHercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules vahvistui kahdella pelaajalla

Hercules on vahvistunut kahdella keskikaistalla viihtyvällä pelaajalla. Syksyllä joukkueeseen liittynyt Lapuan mies Iikka Hirvilammi ja AC Oulu Akatemiassa viime kaudella operoinut Niklas Haataja pelaavat Hercun väreissä kaudella 2021.

Lue lisää
Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

Aapo Kuivila lainalle SJK:sta

AC Oulu ja SJK ovat sopineet toppari Aapo Kuivilan lainasopimuksesta AC Oulun riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2021.

Lue lisää
AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oululle neljä uutta pelaajasopimusta

AC Oulu on solminut neljä uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Tommi Lindholmin sopimus kattaa kauden 2020. Hyökkäyspään tulokkaiden Fareed Sadatin ja Jusif Alin sopimukset sisältävät myös optiot kaudesta 2021. Nuoren oululaislupaus Otso Liimatan sopimus ulottaa kauden 2023 loppuun saakka.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

Pekka Welling tekee paluun AC Ouluun

AC Oulu ja hyökkääjä Pekka Welling ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää