Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

ONMKY vahvistui omilla kasvateilla

 

ONMKY vahvistui omilla kasvateilla


Miesten I divisioona A:ssa alkavalla kaudella pelaava Oulun NMKY on vahvistunut kahdella omalla kasvatilla. Tomi Yrjänheikki jatkaa ”Ynnin” kokoonpanossa myös 2012/13, ja 17-vuotias Vili Hautala on nostettu joukkueen kokoonpanoon.

184-senttinen, 29-vuotias Yrjänheikki oli mukana divaripeleissä jo viime kaudella, mutta ilkeän takareisivamman seurauksena kokeneen takamiehen kausi oli käytännössä paketissa jo syyskierroksen jälkeen.

180-senttinen, 17-vuotias Vili Hautala edustaa joukkueen nuorta kaartia. Hänen vahvuuksiaan ovat puolustaminen ja tilanteiden pelaaminen loppuun asti. Hautala taistelee pelipaikasta edustusjoukkueessa kauden aikana ja aloittaa A-poikien SM-karsinnat Oulussa pelattavassa turnauksessa 15.–16.9. yhdessä muun A-poikajoukkueen kanssa.

Oulun NMKY:lla on voimassa sopimukset ensi kaudesta Russell Fredericksin, Josh Noffletin, Dwight Colemanin, Jari Vanttajan, Teemu Junilan, Aleksi Kemppaisen, Jani Siivikon, Henri Vihavaisen, Tomi Yrjänheikin sekä Vili Hautalan kanssa. Joukkuetta valmentaa Juha Valkama.

lähde: basket.fi


Takaisin edelliselle sivulle


ONMKY - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut