Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sindel koeajalle Kärppiin

 

Sindel koeajalle Kärppiin


Jakub Sindel, 25, tulee koeajalle Kärppiin. Tsekki on päävalmentaja Hannu Aravirralle tuttu mies.

- Hän tuli viimeisenä Lahden kautenani sinne ja tunnen hänet hyvin. Hyvä, taitava ja maalintekoon pyrkivä pelaaja, joka on pelimies parhaassa iässään, sanoi Aravirta kärppäkokelaasta.

- Meillä on ollut paljon nimiä esillä, mutta kun ”Kuba” tuli listalle, niin kiinnostuimme. Hänellä on maalivainua ja rightin kätisyys antaa hyvän lisämausteen, kertoi ”Ara”.

Kärpät on kaivannut maalintekijää ja nuorten maajoukkuepelaajien ollessa Atlantin toisella puolella, on hyökkääjätarve entistä isompi.

- Kyllä tässä pitää ajatella mahdollisia loukkaantumisia, lisäraameja nyt saadaan ja tiedetään mitä saadaan. Positiivinen tyyppi, jolla on hyvä asenne pelaamiseen ja vaikutus joukkueeseen, tietää Aravirta.

Sindel tuli Ouluun sunnuntaina ja mies oli onnellinen uudesta osoitteestaan.

- Kärpät ja Oulu on minulle hyvinkin tuttu hyvän ystäväni Ivan Humli kautta. Olemme puhuneet paljon Kärpistä ja odotan innolla Oulun aikaa, sanoi mies automatkaltaan Lahdesta.

- Totta kai olisi mukava pelata Ivanin kanssa, mutta valmentaja päättää. Tärkeintä on, että pystyn auttamaan joukkuetta voittoihin ja että fanit huomaavat minun tekevän töitä joukkueen eteen, sanoi Sindel.

Sindelin tilastohistoria todistaa miehen kyvyistä tehdä maaleja.

- Uskon tekeväni pisteitä ja toivottavasti myös maaleja. Haluan pelata Kärpissä niin hyvin, että minut pidetään täällä pitkälle kevääseen, hymyilee Sindel, joka pystyy pelaamaan sekä laita- että keskushyökkääjänä.

- Tiedämme hänen käyttökelpoisuutensa keskellä, mutta ensisijaisesti ajattelemme hänet laitahyökkääjäksi, painottaa Aravirta.

Hyökkääjä itse on mielissään ajatuksesta.

- Nykyjääkiekossa roolit vaihtelevat, mutta kaikkein mieluimmin pelaan oikeaa laitaa, myönsi Sindel.

Mitenkä mies viettää joulun?

- Olemme pääosin Oulussa, mutta käymme tyttöystävän kanssa Lapissa katsomassa joulupukkia, suunnittelee mies sanoen joulupukin ihan suomeksi.

Sindel aloitti tämän kauden Sveitsin Klotenissa, jossa hän sai kiekon leukaansa.

- Kuballa on ollut epäonnea, koejakso Sveitsissä meni pieleen loukkaantumisen vuoksi ja Venäjällä ei ollut tilaa kärkikentissä, tietää Aravirta Sindelin syksystä.

- Juttelin ”Rockyn” (Pekka Rautakallio) kanssa ja hän kehui Sindelin olevan hyvässä kunnossa. Heillä siellä (KHL:n Riga Dynamo) oli joukkueen tervehtyessä paikkoja ainoastaan puolustavaan rooliin ja siihen ei Sindelin vahvuudet osu, sanoo Ara.

Sindel pelasi Pelicansissa kausilla 2008-09 ja 2010-11, yhteensä 82 liigaottelua, joissa maaleja 22 ja syöttöjä 26. Ensimmäisellä kaudella mies pelasi playoffeissa kahdeksan ottelua tehoin 2+2. Karsinnoissa kaudella 2010-11 Sindel tehoili neljässä pelissä 3+1.

Slavia Prahan kasvatti on pelannut Tampereen Tapparan riveissä European Trophya kuusi ottelua ennen toista Pelicansin kauttaan.

Kärppien tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Oulun Kärpät 46 ry - logo

Kärpät - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannuAravirta

Hannu Aravirta

Tiedot


Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Tomi Karhunen vuokralle Kärppiin

Maalivahti Tomi Karhunen tulee kuukauden mittaisella vuokrasopimuksella Kärppiin. Tällä varaudutaan täydentämään joukkueen maalivahtiosastoa lähestyvien U20 MM-kisojen ajaksi.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Juhamatti Aaltonen Kärppiin loppukauden sopimuksella

Kärpät ja hyökkääjä Juhamatti Aaltonen ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 35-vuotias hyökkääjä siirtyi viime helmikuussa Lahden Pelicansista Kärppiin niin ikään loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Puljujärvi sopimukseen Kärppien kanssa

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Jesse Puljujärven kanssa.

Lue lisää
Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Libor Sulak vahvistamaan Kärppien puolustusta - Samu Tuomaalalle Liiga-sopimus

Kärpät on solminut yksivuotisen sopimuksen puolustaja Libor Sulakin kanssa. Tsekkiläinen Sulak, 26, edusti viime kaudella KHL:n Severstal Cherepovetsia ja Liigan KooKoota.

Lue lisää
Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Lasse Kukkonen lopettaa pelaajauransa

Kärppien pitkäaikainen puolustaja ja kapteeni Lasse Kukkonen on päättänyt lopettaa pelaajauransa.

Lue lisää
Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Kärppien naisten Liigajoukkueelle sopimuksia

Alle 18-vuotiaiden maajoukkuetta viime kaudella edustaneet tulevaisuuden lupaukset Oona Havana ja Anna-Kaisa Antti-Roiko pelaavat tulevalla kaudella kärppäpaidassa.

Lue lisää