Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekko-Laserin tilanteeseen helpotusta

Veikkausvinkit

 

Kiekko-Laserin tilanteeseen helpotusta


Kiekko-Laser tiedotti torstaina seuran tulevaisuuden ja historian toisen kauden Mestiksessä olevan vaarassa taloudellisten vaikeuksien takia. Sunnuntai-aamuna tilanteeseen tuli kuitenkin lisää valoa, kun Kiekko-Laserin toimitusjohtaja Sami Toivonen ja Oulun Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno, sekä hallituksen puheenjohtaja Tommi Virkkunen istuivat saman pöydän ääreen. Tapaamisessa sovittiin, että Oulun Kärpät auttaa pikkuveljeä sen taloudellisessa ahdingossa kuittaamalla Kiekko-Laserin noin 10.000,- velat. Lisäksi ikään kuin esimerkkinä muillekin yrityksille Oulun Kärpät osti 500 lippua Kiekko-Laserin kauden kotiavaukseen joka pelataan perjantaina 16.syyskuuta. Liput lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen ja niiden kohde tiedotetaan alkuviikosta.

-Juha Junno soitti minulle lauantaina ja keskustelimme aiheesta pääpiirteittäin ja sovimme, että käymme asiat läpi vielä kasvotusten sunnuntaina. Keskustelimme yhteistyöstämme kokonaisuutena ja olimme samaa mieltä siitä, että teemme hyvää urheilullista yhteistyötä ja nyt kun Kärpillä on leveämpi kattaus pelaajia niin kotkapaidan pukee ensi kaudella noin 5-8 Kärppien sopimuspelaajaa. Tämä taloudellinen helpotus vaikuttaa tietysti konkreettisesti ja minusta on hienoa, että meidän tekemiseen uskotaan tällä tavalla ja meidät nähdään tärkeänä tälle alueelle. Toivonkin, että muutkin yritykset näkevät kuinka tärkeänä osana olemme nuorten pohjoissuomalaisten kiekkoilijoiden matkalla kohti ammattilaisuutta- - Kiekko-Laserin toimitusjohtaja Sami Toivonen kommentoi.

Kiekko-Laser tulee tiedottamaan seuran tulevaisuudesta maanantaina 12.syyskuuta.

Kiekko-Laserin tiedotteesta / UrheiluOulu


Takaisin edelliselle sivulle


Kiekko-Laser - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut​Kärpille kahdeksan jatkosopimusta - kahden pelaajan optiot käytetty

​Kärpille kahdeksan jatkosopimusta - kahden pelaajan optiot käytetty

Oulun Kärpät on solminut jatkosopimukset kahdeksan pelaajan kanssa. Oulussa jatkavat Otto Karvinen, Miska Humaloja, Jari Sailio, Tino Metsävainio, Radek Koblizek, Mikko Niemelä, Mika Pyörälä sekä Lasse Kukkonen.

Lue lisää
Kärpät hamuaa välieräpaikkaa

Kärpät hamuaa välieräpaikkaa

Champions Hockey Leaguen puolivälierien toiset osaottelut pelataan tiistaina.

Lue lisää
Kärpät aloittaa puolivälierät Salzburgissa

Kärpät aloittaa puolivälierät Salzburgissa

Champions Hockey Leaguen puolivälierät käynnistyvät tiistaina ensimmäisillä osaotteluilla.

Lue lisää
Oskar Osala loppukauden sopimuksella Kärppiin

Oskar Osala loppukauden sopimuksella Kärppiin

Oulun Kärpät ja Oskar Osala ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpille neljä uutta pelaajaa - Ohtamaa ja Pyörälä palaavat kotiin

Kärpät vahvistuu ensi kaudeksi neljällä pelaajalla, kun Atte Ohtamaa, Jasper Lindsten, Michal Kristof ja Mika Pyörälä edustavat tulevalla kaudella Oulun Kärppiä.

Lue lisää
Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Kristian Vesalainen vahvistaa Kärppien hyökkäystä

Hyökkääjä Kristian Vesalainen saapuu vahvistamaan Kärppien hyökkäystä loppukauden ajaksi.

Lue lisää